Jak jsme s vámi pomohli v roce 2021?

Zasazujeme se o nenásilný rozvoj laskavosti, soucitu a štědrosti pro dobro všech lidských bytostí. V tomto pestrém roce jsme našimi aktivitami ovlivnili životy téměř 15 tisícúm lidí.

Přinášíme vám přehled toho, co vše Nadační fond pro rozvoj plného vědomí letos zvládl i díky vaší podpoře iniciovat a zorganizovat. Ať už to byli senioři, děti, zdravotníci a rodiče na pokraji vyhoření, lidé prahnoucí po osobním růstu či léčení své duše a duchovním rozvoji, nebo úplně obyčejné, spokojené lidské bytosti.

Pomáháme díky vaší podpoře

Aktivitami pro potřebné jsme se snažili přispět k rozvíjení laskavosti a soucitu a tím o vědomější a zdravější společnost.

Seznamovali jsme zdarma s jógou, meditací a všímavostí. K tomu jsme zvládli uspořádat živé akceonline semináře a modernizovali tento webový portál o józe a meditacích.

Jen díky štědrosti lidí můžeme tyto neziskové projekty realizovat.

V době adventu si vás dovolujeme požádat o finanční příspěvek, abychom v naší práci mohli pokračovat a dále ji rozvíjet.

Nejvíce nám pomůže vaše pravidelná měsíční finanční podpora, kterou můžete zadat jednoduše zde:
https://www.darujme.cz/projekt/1584

Děkujeme. 🧡

Přehled projektů Plného vědomí s vaší podporou v roce 2021

Náš web Jóga Online má nový kabát

V listopadu jsme spustili kompletně nový vzhled tohoto portálu Jóga online. Najdete zde online kurzy řady jógových směrů, mnoho užitečných článků ze zdravého životního stylu a doslova encyklopedické výrazy z jógy i všímavosti.

Jóga pro seniory

464 bytostí starších ročníků se díky pravidelným lekcím jógy protáhlo a uvnitřnilo v domovech seniorů. Postupně jsme obnovili pravidelné cvičení jógy se seniory v domovech seniorů i jógových centrech.

Kurzy psychohygieny - bezplatně a online

Doba kovidová zasáhla všechny, ale jsou skupiny, které balancovaly na hraně zvládnutelnosti každodenních povinností. Pro zdravotníky a pomáhající profese a pro rodiče samoživitele a pečovatele jsme připravili tři běhy online kurzů psychohygieny. Celkem je sledovalo přes 4000 lidí přímo ze svých domovů.

Jóga pro děti v dětských domovech

Od září a nového školního roku jsme obnovili pravidelné cvičení jógy s dětmi v dětských domovech. Aktuálně je do projektu zapojeno přes 39 dětí.

Finanční všímavost - bezplatně a online

Všímavě a vědomě prozkoumat svůj vztah penězům, prosperitě a nedostatku se s námi vydalo v listopadu 1140 z vás. Sedmitýdenní online kurz stále běží a ohlasy jsou skvělé. Účastníci zakoušejí opravdu hluboké vhledy do svého nitra, podvědomí, starých a neužitečných přesvědčení, programů a vzorců.

Online kurzy jógy a všímavosti se těšily stabilní oblibě

826 lidí si vybralo z několika námi nabízených online kurzů jógy. Ať už to byla hatha jóga pro začátečníky, vinyasa či jóga pro těhotné.

Osmidílný kurz všímavosti proslulého výzkumníka v oblasti mindfulness si pustilo 2465 lidí.

Film Moudrost traumatu v Česku a na Slovensku

Přes 7000 lidí si našlo cestu k filmu Moudrost traumatu a s ním spojeným aktivitám. Kromě opatření filmu českými titulky jsme zorganizovali i dvě promítání, v Praze a Bratislavě.

Granty na podporu jógy a meditací

Podpořili jsme finančně 13 praktických menších projektů, jejichž cílem je dostat cvičení jógy a praktikování všímavosti a meditace k lidem, kteří by k nim jinak cestu neměli otevřenou.

Celkově se do programu přihlásilo 57 žadatelů o podporu.

Jóga a všímavost pro zdravotníky

Jógu a všímavost jsme přinesli 45 zdravotnickým pracovníkům v psychiatrické nemocnici v Bohnicích a zorganizovali osmitýdenní kurzy všímavosti pro zdravotníky.

Film Šťastny ať jsou všechny bytosti

Velcí mystici, "učitelé" nenáboženské spirituality a paradigmatu nedvojnosti, manželé Tomášovi. Neuvěřitelný úkaz v Československu konce 20. století. I díky naší finanční podpoře mohl tento dokument konečně projít postprodukcí a spatřil světlo světa. Film se 3x promítal a online ho zhlédly již stovky diváků.

Sjednocení v Tichu - hovory o meditaci

Sjednocení v tichu je série zatím šesti rozhovorů s bytostmi, přebývajícími v Čechách a pravidelně se oddávajícími meditaci.

Kniha Pravda je - pohár moudrosti

Přes 120 lidí si v roce 2021 zakoupilo tuhle přenádhernou ozdobu každé domácnosti, jejíž nadčasová moudrost dýchá z každé stránky. Ideální duchovní útěcha na noční stolek. Můžete otevřít kdekoli a čerpat, vyživit se. Knihu Pravda Je jsme vydali v limitované edici roce 2020 a stále je možné si ji pořídit.

Děkujeme vám za přízeň

Finančně můžete podpořit tyto projekty zde: https://www.darujme.cz/projekt/1584

Děkujeme za vaší podporu a spolupráci v roce 2021.

Přejeme všem radostné dny. 🧡