Jóga trochu jinak

Zveme Vás na kurzy jógy ZDARMA v Praze na Náplavce.

Vinyasa či nově paddle board jóga.

 

 

 

ROXY YOGA

Už vás nebaví uzavřené tělocvičny? Přijďte si zacvičit yogu na nově otevřený Kayak Beach Bar na Náplavku a to do konce léta s ROXY zcela zdarma. Každé úterý, středu a pátek na vás bude čekat Magda, která s Vámi na vlnách vinyasy , která přirozeně spojuje dech a pohyb, propluje letošním létem. Lekce jsou vhodné pro začátečníky i pokročilé.

Kayak Beach bar je historicky první sportoviště na vodě. Na multifunkčním sportovním pontonu s kapacitou až pro 140 lidí, za jehož vznikem stojí i mistr světa a olympijský medailista Vavřinec Hradilek, je pro návštěvníky připraven písečný kurt na beach volejbal, jógu nebo pétanque. Součástí zařízení je i půjčovna paddlebordů a sea kajaků včetně projížďky s výkladem.

Nově jsou otevřeny lekce paddle board yogy riveryoga-029se zakladatelkou a spolumajitelkou pražského studia Karma Yoga Veronikou. Paddle board jóga je horkým adeptem na to stát se hitem letošního léta, kombinuje totiž balanční cvičení, kterého je docíleno při pohybu paddle boardu na vodě, s jógou. Kayak Beach Bar, kde se lekce každé pátky a soboty konají, je ideálním místem, kde lze na Vltavě tento originální druh jógy cvičit.

www.kayakbeachbar.cz

Rezervace na: http://www.kayakbeachbar.cz/rezervace